Top 5 Sweet Pancakes recepten

Top 5 toppings voor Pommeline Sweet Protein Pancakes

De Sweet Protein Pancakes van Patser is het perfecte ontbijt om mee op te staan. Altijd lekker maar extra lekker met een goede topping. Daarom hebben wij voor jullie een top vijf gemaakt. Je kunt de pannenkoeken namelijk beleggen met verschillende toppings. Op één van de pannenkoeken komt absoluut blauwe bessen! Hier een top vijf van de lekkerste topping. Smakelijk eten alvast!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Pommeline's Sweet Pancakes_Kokosrasp
Pommeline's Sweet Pancakes_Aardbei_Blauwe Bessen

Aardbei, blauwe bessen & klein beetje pindakaas

We beginnen met onze all time favoriet: Pommeline protein pancakes met aardbei, blauwe bessen en een klein beetje pindakaas. De aardbei en blauwe bessen maakt het lekker fris, zoet en geeft het de nodige vitamientjes! Met een klein schepje pindakaas bovenop. Naar onze mening een echte aanrader! Je kan er ook nog wat nootjes overheen doen, dat maakt het nog lekkerder!

Ingrediënten voor één pancake:
– 40 gram Pommeline Protein Pancake
– 15 gram aardbeien
– 15 gram blauwe bessen
– Halve theelepel pindakaas

Appel en kaneel

Zet een extra pannetje op het vuur, doe daar wat stukjes appel in en voeg een snufje kaneel er overheen. Roer alles door elkaar en laat de appel een beetje zacht worden. Serveer dit op de pannenkoekjes en je aanvallen maar!

Ingrediënten voor één pancake:
– 40 gram Pommeline Protein Pancake
– 15 gram appel
– snufje kaneel 

Pommeline's Sweet Pancakes_Appel en Kaneel
Pommeline's Sweet Pancakes_Banaan_Blauwe bessen

Banaan, blauwe bessen en siroop

Niets is zo lekker als een stapel protein pancakes van Pommeline met banaan, blauwe bessen en siroop! Een lekker ontbijtje (of lunch) waarmee je de hele dag vooruit kunt. Wij blijven gek op deze combinatie! Vooral wanneer de pannenkoek nog lekker warm is en de bessen zacht worden, YUM!

Ingrediënten voor één pancake: 
– 40 gram Pommeline Protein Pancake
– kwart banaan 
– 15 gram blauwe bessen
– scheutje siroop 

Pindakaas, pure chocolade vlokken en banaan

Een stapel pannenkoeken met pindakaas, banaan en pure chocolade vlokken.. What more do you need? Vooral wanneer de pannenkoek nog warm is en de pindakaas er zo lekker overheen smelt, dat wordt genieten!

Ingrediënten voor één pancake:
– 40 gram Pommeline Protein Pancake
– kwart banaan
– paar pure chocolade vlokken

Pommeline's Sweet Pancakes_Pindakaas_chocolade_banaan
Pommeline's Sweet Pancakes_Kokosrasp

Kokosrasp, chiazaad, griekse yoghurt & framboos

Last but not least! De pannenkoek met kokosrasp, chiazaad, griekse yoghurt en framboos. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke smaakexplosie! Je voegt 1 theelepel chiazaad toe aan de protein pancakes mix dit goed door elkaar. Vervolgens bak je de pannenkoeken en zodra de pannenkoek op het bord ligt voeg de griekse yoghurt en frambozen toe. Op het einde bestrooi je de pannenkoek met kokosrasp #SMULLEN!

Ingrediënten voor één pancake:
– 40 gram Pommeline Protein Pancake
– snufje kokosrasp
– 10 gram chiazaad
– 1 eetlepel griekse yoghurt
– 15 gram frambozen

Enjoy!

Zo dit waren onze vijf favoriete toppings voor de Sweet Protein Pancakes van Pommeline! Natuurlijk zijn er nog veel meer lekkere combinaties te bedenken. Een volgende keer wellicht een variant met Nutella? In combinatie met aardbeien en banaan.. Dat wordt lekker!!

Welke toppings vind jij het lekkerste op je Pommeline Sweet Pancakes? Laat het ons weten via een reactie op instagram of facebook zodat wij het kunnen uitproberen! Of laat je prachtige creaties zien op social media en tag @Patser.life of gebruik de hashtag #Patser.life. Vinden wij leuk!

Volg je Patser.life al op social media? Het lijkt ons leuk om je ook daar te zien!

Deze artikelen vind je vast ook leuk
Aanbevolen producten