Kevin: “Ik wilde het goede voorbeeld geven aan mijn kinderen”

Deze week gaan we in gesprek met Kevin.

De 34-jarige Kevin is een trotste vader van 2 kinderen en heeft naast zijn leven als internationaal vrachtwagenchauffeur, een grote passie voor voetbal en fitness. In 2019 gooide Kevin het roer om. Na het zien van vakantiefoto’s was het voor Kevin duidelijk: de knop moest om. Binnen twee maanden viel Kevin al ruim 10 kg af.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Waarmee wil jij vandaag de dag anderen inspireren en motiveren?
“In Juli 2019 ging voor mij de knop om. Na jarenlang dagelijks frisdrank te drinken en ongezond te eten begon ik de lichamelijke klachten ervan te ervaren. Dit moest anders. Ik ben vader van twee kinderen en wil dat mijn kinderen gezond opgroeien, maar ook dat ze een vader hebben die gezond en fit is. Ik wil een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen en na het zien van die vakantiefoto’s voelde ik mij dat niet. Ik ben meteen gestopt met frisdrank en ging gezond eten. Langzamerhand raakte ik gewend aan het gezonde eten en wilde ik meer resultaat behalen. Toen ben ik bij Patser terechtgekomen en begon ik in januari 2020 met fitness. Helaas gingen de sportscholen en paar maanden later dicht vanwege Covid-19. Hier baalde ik ontzettend van, maar 1 ding was zeker: ik ga niet terug naar hoe ik was. Daarom ben ik toen met Calisthenics begonnen. Met wat gewichten van thuis en een korte cursus op YouTube ging ik aan de slag.

Wat mij zo ver heeft gebracht is mijn discipline. Ik heb nooit opgegeven. Dat is iets wat ik graag aan anderen en vooral aan mijn kinderen wil meegeven. Als je ergens voor gaat en jezelf blijft pushen, dan zul je de resultaten behalen die je wilt.”

 

Wat maakt jou vandaag de dag zo sterk en zelfverzekerd?
“Voor het eerst durf ik mijn T-shirt uit te doen op het strand. Dat is iets wat ik jarenlang niet deed. Maar niet alleen voel ik me fysiek sterk en zelfverzekerd, ik voel me mentaal ook sterker. Het delen van mijn verhaal en het inspireren en motiveren van anderen. Ik had nooit gedacht dat ik in die positie zou staan. Ik vind het mooi en bijzonder en het motiveert mijzelf ook.”

Wat zijn de resultaten die je tot nu toe hebt behaald?
“In totaal ben ik nu 22 kg kwijt en heb ik een vetpercentage van 10%. Buiten het fysieke cadeautje, heb ik er mentaal ook veel voor terug gekregen. Ik zit lekker in mijn vel, sport gezellig met de buurman en breng veel tijd door met mijn vrouw en kinderen. Zo bakken wij samen gezellig de High Protein Pancakes. Die vinden wij zo lekker en ze zijn ook nog eens makkelijk te maken!

De fatburner heeft mij enorm geholpen. Wanneer ik “zoete trek” krijg of wat extra energie nodig heb grijp ik naar de fatburner. Het geeft net die extra push!”

Wat zijn jouw doelstellingen voor de toekomst?
“Voor de toekomst wil ik het lichaam dat ik nu heb bereikt behouden en wellicht nog wat gespierder worden. Ik ben 34 en wil niet meer heel breed worden, maar wel lekker fit en sterk. Ik ben nu lekker aan het trainen en heb vooral heel veel plezier in het sporten.”

Heb jij net als Kevin een verhaal waarmee jij anderen wilt inspireren, maar vooral, een verhaal waarmee je jezelf enorm hebt overtroffen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]  of schijf je hier in.

Volg je Patser.life al op social media? Het lijkt ons leuk om je ook daar te zien!
Aanbevolen producten