Lou: “Ik wil niet de bankhangende ouder zijn die zich volstopt met pizza.”

Deze week gaan wij in gesprek met Lou.

Lou is een alleenstaande moeder van 34 jaar oud en woont met haar 4 kinderen in Frankrijk. In oktober 2020 gooide Lou het roer om en begon met het 7-weken dieetplan van Patser. Haar doel: weer vol trots voor de spiegel staan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Waarmee wil jij vandaag de dag anderen inspireren en motiveren?

“Wat ik anderen zou willen meegeven is dat het niet te laat is. Ongeacht je situatie, iedereen kan zijn of haar levensstijl veranderen. Gezondheid is het allerbelangrijkste, hoe cliché dit ook klinkt. Mijn kinderen zijn mijn motivatie. Met hen wil ik graag alles kunnen doen zonder dat mijn gewicht me in de weg zit. Ik wil niet de bankhangende ouder zijn die zich volstopt met pizza.”

Wat maakt jou vandaag de dag zo sterk en zelfverzekerd? 

“Ik heb het gevoel dat ik, vandaag de dag, eindelijk het goede voorbeeld kan geven aan mijn kinderen, vooral aan mijn twee dochters. Ik probeer te voorkomen dat ze dezelfde fouten maken die ik maakte. Zo was ik een emotie-eter. Als ik even niet lekker in mijn vel zat, greep ik naar eten. Toen ik op de weegschaal stond en ik schrok van mijn gewicht dacht ik: waar ben ik nou mee bezig? Ik wil mijn kinderen meegeven dat eten niet de oplossing is wanneer je even niet lekker in je vel zit.”

Hoe heb je jouw doelen behaald en wat heeft Patser daarin voor je betekent?

“Ik ben mijn levensstijl gaan aanpassen. Ik begon met het 7-weken dieetplan van Patser waarin ik twee maaltijden verving door een Patser maaltijdshake. Tevens gebruikte ik twee keer per dag de fatburner. Ook begon ik met sporten. Langzamerhand kreeg ik steeds meer plezier in het sporten en nu sport is zelfs iedere dag minimaal een uur. Ik gebruik de pre-workout hades voor het sporten om een extra boost te krijgen. Daarnaast gebruik ik de Beauty & Skin Booster, Magnesium en Omega 3 vitamine. In het begin vond ik het moeilijk om mijn eetpatroon aan te passen, maar met de hulp van Patser en haar producten heb ik me erdoorheen geslagen. Het heeft veel discipline gekost, maar ik ben trots op hetgeen wat ik tot nu toe heb bereikt.”

Wat zijn de resultaten die je tot nu toe hebt behaald?

“Sinds oktober 2020 ben ik iets meer dan 39 kilo afgevallen. Dit alles met de producten van Patser en sinds januari 2021 ben ik ernaast ook intensief gaan sporten.”

Wat zijn jouw doelstellingen voor de toekomst?

“Mijn grootste doelstelling is om een goed voorbeeld voor mijn kinderen te zijn en te blijven. Door gezond te blijven, maar ook door gezond te eten en te blijven bewegen. Ik wil mijn kinderen meegeven dat het hebben van een gezonde en actieve levensstijl belangrijk is. Daarnaast ben ik nog 7 kilo van mijn doel verwijderd, maar met hulp van Patser heb ik er alle vertrouwen in dat ik dit doel ga behalen.”

Heb jij net als Lou een verhaal waarmee jij anderen wilt inspireren, maar vooral, een verhaal waarmee je jezelf enorm hebt overtroffen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]  of schijf je hier in.

Volg je Patser.life al op social media? Het lijkt ons leuk om je ook daar te zien!
Aanbevolen producten