Spiermassa

Jouw begin naar meer spiermassa start hier!

Patser Packs

Patser Muscle Pack is de keuze voor maximale spiergroei. Breng je spieren tot het uiterste en herstel ze om je spieren goed te laten groeien.

Binnen het pakket ontvang je 8 zakken all-in-one maaltijd shakes, protein shake, voeding/trainingsschema en een Patser canvas bag.

Met het 7 dagen try-out pakket krijg je combinatiekorting voor twee zakken all-in-one maaltijd shakes.

Challenges

De Groei challenge richt zich op sterker te worden en groeien in spiermassa en gewichtsmassa. Het bevat een voedings-en trainingschema.

Losse Patser Producten

De Protein Shakes van Patser bestaan uit de allerbeste whey concentraat en isolaat. Uitermate geschikt om in de nemen na de training of bij het ontbijt.
De perfecte eiwitten voor het slapen gaan. Je spieren worden tot wel 7 uur lang gevoed met hoogwaardige eiwitten. Zo beschik je de hele nacht aan eiwitten.
Patser creatine is de beste keuze voor maximale spiergroei bij explosieve krachtinspanningen en prestaties. Bereik hiermee jouw maximale sportprestaties.

Heb je een vraag?

BCAA’s zijn onmisbaar voor spieropbouw en spierherstel. Wanneer je regelmatig BCAA’s neemt, dan zul je minder last hebben van spierpijn.
De nieuwe formule van de Patser Pre-workout verhoogt je energie, kracht en je uithoudingsvermogen, zodat je langer én harder kunt trainen.
De Patser Vegan Proteïne Shake is een nieuwe generatie eiwitpoeder op basis van licht verteerbare ertwenproteïnes met een hoog aminozuurprofiel.

Heb je een vraag?

De nieuwste Pre-workout product in “bloody citrus” smaak. Nu sport je nog beter en krachtiger. Het eerste product in de lijn van Fabrizio, Hades. 

Patser L-Arginine stimuleert vetverlies en spiertoename. Het langer duurt voordat je spieren moe zijn, neemt je kracht toe en kun je sneller herstellen na een training.
Patser All-in-one Maaltijd Shake is een volwaardige vervanger van een maaltijd. Het is klaar binnen seconden en smaakt overheerlijk. Vervang ontbijt, lunch en/of avondeten.