Conditie opbouwen

Jouw begin naar een fitte zelf start hier!

Patser Packs

Voel je direct opgewekt en klaar om de dag te verslaan. Hiermee start ook jij aan een perfecte ochtend.

Nu de dagen steeds langer worden en de mouwen steeds korter, kunnen we er niet meer onderuit: zomer. Is jouw lichaam er klaar voor?
Het Patser Beauty Pack bevat alle essentiële basics om je lichaam gezond te houden. Inclusief gratis shakebeker.

Met het 7 dagen try-out pakket krijg je combinatiekorting voor twee zakken all-in-one maaltijd shakes.

Binnen het pakket ontvang je 8 zakken all-in-one maaltijd shakes, protein shake, voeding/trainingsschema en een Patser canvas bag.

Losse Patser Producten

De nieuwe formule van de Patser Pre-workout verhoogt je energie, kracht en je uithoudingsvermogen, zodat je langer én harder kunt trainen.
Gevarieerde mix van alle nodige vitamines en mineralen voor dagelijkse inname ter aanvulling op je training.
BCAA’s zijn onmisbaar voor spieropbouw en spierherstel. Wanneer je regelmatig BCAA’s neemt, dan zul je minder last hebben van spierpijn.

Heb je een vraag?

Het perfecte ontbijt om mee op te staan. Een zorgvuldig samengestelde maaltijd. Overheerlijk en snel klaar, wat wil je nog meer?

In kersensmaak. De Patser fatburner zorgt ervoor dat jouw vetverbranding gestimuleerd wordt. Zo verlies je geen spieren, alleen vet. 

Patser All-in-one Maaltijd Shake is een volwaardige vervanger van een maaltijd. Het is klaar binnen seconden en smaakt overheerlijk. Vervang ontbijt, lunch en/of avondeten.

De nieuwste Pre-workout product in “bloody citrus” smaak. Nu sport je nog beter en krachtiger. Het eerste product in de lijn van Fabrizio, Hades. 

Patser CLA ondersteunt het metabolisme, gaat vetopslag tegen en beschermt je spieren. Het is daardoor zeer geschikt voor als je wilt afvallen. CLA: voor een strakker lichaam.
Patser L-Arginine stimuleert vetverlies en spiertoename. Het langer duurt voordat je spieren moe zijn, neemt je kracht toe en kun je sneller herstellen na een training.